Nikotínové vrecúška Dope – Zažite extrémnu jazdu

11. 02. 2022

Ako na príchute nikotínových vrecúšok Dope

Dnes sa stretnete s nepreberným množstvom nikotínových vrecúšok, síl nikotínu a tiež príchutí. Snažíme sa okrem bežnej klasiky priniesť do našich príchutí aj niečo nové, čo len tak hocikde nenájdete. Preto sme sa vám rozhodli podrobnejšie predstaviť všetky naše súčasné príchute. Už ste ochutnali všetky?

Ako na výber ideálnej príchute

Patríte medzi ostrieľaných používateľov nikotínových vrecúšok? Potom pokojne tento odsek preskočte. V opačnom prípade čítajte pozorne ďalej. Kým si začnete vyberať príchuť nikotínových vrecúšok, mali by ste si povedať, čo od nikotínových vrecúšok vlastne očakávate. Svieži dych? Zahnanie chuti na cigaretu? Poriadny kopanec nikotínu alebo možno sladké maškrtenie, ktoré zaženie chuť na sladké cukríky? Hneď ako si odpoviete na túto základnú otázku, budete mať jasno pri výbere príchute. Ale aj tak sa občas vyplatí skúšať nové veci.

Inšpirácia v žuvačkách

Svieži dych, vietor v ústach, žiarivý úsmev… Pripomína vám to niečo? Jasne, žuvačky. Je to určitý druh inšpirácie výrobcov nikotínových vrecúšok, nás nevynímajúc. Ak od nikotínových vrecúšok očakávate svieži dych, siahnite po Dope Ice Cool. Nájdete v nich osviežujúcu a mierne sladkastú arómu mentolu s dávkou eukalyptu a mentolového oleja. Vyrábame ich v obľúbených silách 10 a 16 mg na gram vrecúška. 

Ak ten svieži dych chcete ešte trochu osviežiť, stavte svoju kartu na nikotínové vrecúška Dope Ice Mango opäť v silách 10 a 16 mg nikotínu na gram vrecúška. Tam nájdete okrem sviežosti aj sladké exotické mango. Medzi užívateľmi veľmi obľúbená záležitosť. 

Nikotinové sáčky DOPE

Sviežosť, sladkosť, kyslosť…

Radi maškrtíte, ale zároveň nie ste úplne zbláznení do čokolády a podobne ladených sladkostí, ale skôr máte radi ovocné chute? Potom tu pre vás máme jednu exkluzivitu. Nikotínové vrecúška Dope Lime Smash sa pohrávajú so sviežou kyslosťou a sladkosťou s tónmi citrónovej a limetkovej kôry. A je to fakt bomba. Sú také obľúbené, že ich robíme rovno v troch silách, a to 10, 16 a dokonca aj v silnom variante 28,5 mg nikotínu na gram vrecúška.

Niečo pre silné nátury

A keď sme pri tých silných vrecúškach, nemôžeme zabudnúť na Dope Freeze. S nimi zažijete sviežu jazdu vďaka chladivému mentolu, ale zároveň poriadny slaný kopanec. S 30 mg nikotínu na gram vrecúška je to najsilnejšie, čo môžete v arzenáli Dope nájsť. Ale ak máte z takej sily rešpekt, môžete ich ochutnať aj vo variante 16 mg nikotínu na gram vrecúška. Potom budete vedieť, či znesiete tú najväčšiu porciu nikotínu.

 

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.