Nikotínové vrecúška Dope – Zažite extrémnu jazdu

11. 11. 2021

Nikotínové vrecúška Dope a exspirácia

Akú trvanlivosť majú nikotínové vrecúška Dope? Aké faktory môžu ovplyvniť ich chuť, respektíve životnosť? Aký dátum je možné nájsť na puku a aký nie? Máme tu pre vás odpovede na otázky týkajúce sa exspirácie nikotínových vrecúšok Dope. 

Tak ako je to s tými dátumami

Počas jednej kampane v rámci influencer marketingu sme zaslali vybraným ľuďom, s ktorými sme sa dohodli na spolupráci, pár pukov nikotínových vrecúšok Dope. Nič nenasvedčovalo tomu, že by sa mohla stať nejaká komplikácia. Komunikácia bola rýchla, vrecúška sme doručili podľa dohody a všetko bolo ok. Lenže zrazu sa nám jeden z influencerov ozval, že sú všetky vrecúška po záruke. Hovoríme, to azda nie je možné. Vrecúška totiž priamo vyrábame, a tak máme puky takzvane z prvej ruky. 

Samozrejme sme sa ihneď ospravedlnili a dali vedieť, že to napravíme. Len sme pre istotu poprosili o foto, aby sme to mohli overiť. A ajhľa. Na fotkách sme zistili, že všetky vrecúška sú v absolútnom poriadku. On totiž zákon ukladá povinnosť uvádzať na puku iba dátum výroby, nie dátum spotreby. S influencerom sme sa zasmiali a spolupráca pokračovala hladko ďalej. 

Nikotínové vrecúška Dope a trvanlivosť

Tú najzásadnejšiu informáciu poznáte. Na nikotínových vrecúškach Dope nájdete teda iba dátum výroby. A aký je teda dátum spotreby? Presne jeden rok. Takže si to môžete pomerne ľahko spočítať. Ale aká je skutočná trvanlivosť nikotínových vrecúšok Dope? Môžete ich užívať aj po exspirácii? Pravdaže áno. Stačí používať sedliacky rozum. Takže vezmite rozum do hrsti a mrknite na svoje nikotínové vrecúška po záruke. Ak si na niektorú z otázok odpoviete NIE, vrecúška radšej vyhoďte. 

  1. Vyzerajú ok? Ak áno, prejdite ku kroku 2
  2. Voňajú pekne? Ak áno, prejdite ku kroku 3
  3. Nie sú oschnuté? Ak nie sú, prejdite ku kroku 4
  4. Chutia skvele? Ak áno, prejdite ku kroku 5
  5. Majú dosť šťavy? Ak áno, sú OK

Ako skladovať nikotínové vrecúška Dope

Ak patríte medzi materialistov alebo zberačov a máte doma zásobu nikotínových vrecúšok pre prípad vojny alebo cenovej krízy, môžete urobiť maximum pre maximálnu trvanlivosť vrecúšok. Základ je chlad, tma a sucho. Žiadna pivnica alebo solárium. A ani mraznička. Aj v tomto prípade stačí používať sedliacky rozum. A potom budete fresh ako nikdy predtým.

 

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.