Nikotínové vrecúška Dope – Zažite extrémnu jazdu

29. 05. 2023

Nikotínové vrecúška Dope sa vyrábajú českom výrobnom závode

V Českej republike existuje len jedna výrobňa nikotínových vrecúšok. A práve tam sa vyrábajú nikotínové vrecúška Dope. Nájdete ho v severných Čechách. Kedy sa s výrobou začalo a ako to vyzerá?
 

Severočeské Teplice 


Jedinú českú výrobu nikotínových vrecúšok nájdete v severočeských Tepliciach. Všetko sa zmestilo do jednej budovy: administratívna časť, chemické laboratórium, prípravovňa, výrobňa a sklad. Okrem Dope sa tu vyrábajú aj nikotínové vrecúška SNATCH. Na tom všetkom sa podieľa niekoľko desiatok zamestnancov.

Výroba nikotínových vrecúšok Dope prebieha v dvanásťhodinových zmenách sedem dní v týždni. Výrobná linka sa však musí pravidelne zastavovať a čistiť, aby sa zabezpečila výroba rovnakých nikotínových vrecúšok. 

 

Od roku 2020 


Všetko sa to začalo v ére kovidu v roku 2020, keď sa spoločnosť DanCzek rozhodla vstúpiť do podnikania s nikotínovými vrecúškami. Samotné úrady často nevedeli, čo majú robiť. Bolo to najmä preto, že sa s tým nikdy predtým nestretli. Všetko je však raz prvýkrát.

Hoci to bolo len niekoľko rokov, inovácie na seba nenechali dlho čakať. Je tu nová výrobná linka. Čoskoro prejde inováciou aj rezačka nikotínových vreciek. A v neposlednom rade by sme mohli hovoriť o nových príchutiach nikotínových vrecúšok Dope. 

Na vývoji ideálnej zmesi nikotínových vrecúšok Dope sme spolupracovali s farmaceutickým expertom a českou univerzitou. To, čím sa nikotínové vrecúška DOPE odlišujú od zvyšku sveta, je okrem skvelých príchutí aj záväzok dodržiavať potravinové normy, čo v tomto odvetví nie je automatické. Pre nás však áno. 

Dnes sa nikotínové vrecúška DOPE dodávajú do 25 krajín sveta vrátane najväčšej veľmoci, Škandinávie. 
 

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.