Nikotínové vrecúška Dope – Zažite extrémnu jazdu

11. 05. 2022

Nikotínové vrecúška v lietadle. Áno či nie?

Leto je pomaly, ale iste za rohom a blížia sa príjemné starosti s cestovaním na dovolenku. Ako je to s nikotínovými vrecúškami Dope v lietadle? A dajú sa kúpiť aj inde než v ČR?

Nikotínové vrecúška a lietadlo

Super je, že dosiaľ neexistujú žiadne plošné obmedzenia, ktoré by sa týkali nikotínových vrecúšok a cestovania v lietadle. To znamená, že ich môžete voziť so sebou v odbavenej batožine, v príručnej batožine a zároveň ich teda môžete bez problému užívať aj počas letu. To ocenia najmä tí, ktorí majú problémy s vyrovnávaním tlaku v ušiach počas vzletu a pristátia, a tiež tí, ktorí by dlhý let bez nikotínu jednoducho nezvládli. Navyše praktické balenie vám umožní hodiť si puk hoci aj do vrecka. Máte tak nikotínové vrecúška všade poruke. 

Napriek tomu, že sa na nikotínové vrecúška v lietadle neviažu žiadne obmedzenia, radšej sa vždy poraďte s vašou aerolinkou, prípadne na letisku v destináciách, odkiaľ a kam cestujete. Jediné, čo by mohlo potenciálne robiť problém, je množstvo pokov, ktoré so sebou poveziete. Nepreháňajte to, aby ste sa nemuseli stať obeťou colnej kontroly a nedajbože ešte za vrecúška platiť clo. Jeden puk vydrží bežnému užívateľovi aj dva dni, tak si môžete jednoducho spočítať svoju spotrebu a podľa toho sa zariadiť. Ale viac ako 10 pukov so sebou asi neťahajte. Ono to tiež zaberie nejaké miesto v batožine, tak myslite aj na to.

Kúpite nikotínové vrecúška Dope v zahraničí?

Najlepšie urobíte, keď ich nakúpite v našom partnerskom e-shope Nicomania.cz, kde je dlhodobo skvelá akcia 1 + 1 puk zadarmo. Platí to na všetky puky Dope. Prípadne vo väčšine trafík po celej ČR. Ďalším riešením je e-shop snussie.com, kde najdete rovněž nikotinové sáčky Dope s rozesílkou po celém světě. Takže se nemusíte bát, že byste se o svou oblíbenou značku ochudili.

Ale ak to tých pár dní alebo týždňov zvládnete, môžete skúsiť lokálnu ponuku nikotínových vrecúšok v mieste, kam cestujete. Radšej si miestnu ponuku vopred zistite, nech nie ste prekvapení. 

 

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.