Nikotínové vrecúška Dope – Zažite extrémnu jazdu

27. 10. 2022

Nikotínové vrecúška v práci. Budete efektívnejší?

Odpoveď na túto otázku nie je úplne easy. Ale keď sa pozrieme na porovnanie užívania nikotínových vrecúšok a fajčenia v pracovnom čase, už dostáva odpoveď reálnejšie obrysy. Má to hneď niekoľko výhod, z ktorých budete ťažiť vy aj váš zamestnávateľ. 

Nikotín stimuluje. To je to, o čo tu ide

Keď vynecháme absťák, ktorý máte, keď si nikotín nedodáte, hovoríme o stimulujúcich účinkoch nikotínu, ktoré preukázateľne má. Vo chvíli, keď svojmu telu dodáte dávku nikotínu, môžete pocítiť hneď niekoľko zásadných vecí, ktoré ovplyvnia vaše zmysly. Zvýši sa vám koncentrácia, zrýchli tep, zníži počet omylov alebo zrýchli reakčný čas. A tiež by ste mali vedieť, že nikotín pomáha zlepšovať dlhodobé vizuálne vnímanie. 

Ale nič nie je čierno-biele. Nikotín je na druhej strane silne návykový a neodporúčame nikomu s ním začínať. Naopak, ak napríklad fajčíte cigarety, sú nikotínové vrecúška ideálnou alternatívou, ktorá v sebe skrýva celý rad výhod, o ktorých si povieme ešte nižšie. 

Takže oproti cigaretám sa dá z užívania nikotínových vrecúšok v stave k efektivite v práci oproti fajčeniu vytĺcť maximum. 

Práca a cigarety k sebe veľmi nejdú

Fajčenie a práca nie sú veľmi dobrí kamaráti. Možno tak niekde na stavbe. Vo chvíli, keď sa blíži vaša chuť na ďalšiu dávku nikotínu, strácate koncentráciu a na nič sa nesústredíte. Ak je vaším nešvárom fajčenie, musíte si urobiť pauzu, niekam dôjsť, tam si dať cigu a potom zas veselo do práce. Pár takých cigaretových páuz vám môže dať dohromady viac ako hodinu denne. A viac ako hodinu denne vás zamestnávateľ, platí za to, že fajčíte. Pre vás možno fajn, ale pre neho celkom nie. 

A ak by ste cigaretovú pauzu vynechali, môžete sa spoľahnúť na podráždenosť, potenie alebo napríklad bolesť hlavy. A to nechcete. Ale všetko má riešenie. 

Siahnete po nikotínových vrecúškach 

Nikotínové vrecúška v sebe oproti fajčeniu skrývajú celý rad výhod. Vo chvíli, keď sa u vás blíži chuť na ďalšiu dávku nikotínu, dáte si vrecúško. Nemusíte nikam chodiť, nič pauzovať a fajčiť niekde napríklad aj potajomky. Zachovajte si dôstojnosť a šupnite si pod peru vrecúško. Neprídete o koncentráciu a ešte ju posilníte. 

Navyše môžete čerpať aj z ďalších výhod, ako napríklad:

    •    užívanie vrecúšok je také diskrétne, že tým nikoho neotravujete,

    •    ušetríte hromadu času, pretože nemusíte nikam chodiť,

    •    nikotínové vrecúška neprodukujú žiadny dym ani zápach,

    •    je to podobné ako žuvanie žuvačiek, ktoré je neškodné,

    •    navyše budete mať svieži dych.

V neposlednom rade z toho bude ťažiť aj váš zamestnávateľ, pretože nebudete tak často mimo svojej koncentrácie. Takže čo myslíte, pomôžu vám nikotínové vrecúška v efektivite v práci?

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.