Nikotínové vrecúška Dope – Zažite extrémnu jazdu

28. 04. 2023

Novinka: DXPE Melón. Už ste ho ochutnali?

Máme pre vás šťavnatú novinku zo stajne DXPE: Melón. Náš arzenál sme rozšírili o novú príchuť nikotínových vrecúšok. Nájdete ich pod názvom DXPE Melón. Ako to všetko vzniklo?

Vrecúška s nikotínom Dope Melon 16 mg 

Vzali sme melón a vylisovali z neho maximum šťavy. K nej sme pridali optimálne množstvo nikotínu 16 mg. Keď si dáte nikotínové vrecúška Dope Melon, môžete si vychutnať šťavnatú chuť, ktorá sa krásne rozvinie po podnebí. A čoskoro vám ukážeme, ako takéto nikotínové vrecúška vyrábame. 

Nikotínové vrecúška Dope Melon sú výsledkom hľadania nových príchutí, ktoré si užívatelia nikotínových vrecúšok žiadajú. A tak okrem klasických príchutí prichádzame s jednou exkluzívnou za druhou. Možno si napríklad spomínate na jednu z našich prvých príchutí, DOPE Ice Mango. Po nej nasledovala šťavnatá príchuť DOPE Lime Smash. Ale sme dobrí aj v klasike. Našou poslednou inováciou bol dnes už legendárny Dope Freeze 50 mg, jeden z najsilnejších sáčkov vôbec.

Parametre nikotínových vrecúšok Dope Melon 16 mg

Zaujímajú vás podrobnosti? Prečítajte si parametre týchto nikotínových vrecúšok. 

V balení nájdete presne 22
Optimálny obsah nikotínu: 16 mg/g
Výrobcom je DanCzek - česká spoločnosť
Jedinečná príchuť: melónová šťava
odporúčané najmä pre pokročilých užívateľov

Už ste ich ochutnali?

Nikotínové vrecúška DXPE Melón nájdete v drvivej väčšine trafik po celej Slovenskej republike, v našom partnerskom e-shope Nicomania.cz a v mnohých ďalších e-shopoch po celej našej krásnej krajine. Napríklad na Nicomania.cz môžete získať DXPE Melon v akcii 1+1 zadarmo. Alebo puk zadarmo pri nákupe nad 1 200 Kč. 

Siahnite po melóne. Vyskúšajte nový Melón a zažite chuť nekompromisných nikotínových vrecúšok, ktorá tu ešte nebola. Pretože toľko šťavnatej dužiny ste v ústach ešte nikdy nemali. 

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.