Nikotínové vrecúška Dope – Zažite extrémnu jazdu

08. 03. 2023

Poznáte české nikotínové vrecúška?

Nikotínové vrecúška sú populárne po celom svete. Na rozdiel od tabakových výrobkov neobsahujú tabak a riziká s ním spojené. Naopak, obsahujú nikotín, ktorý sa dá dobre regulovať a nikotínové vrecúška vám môžu pomôcť napríklad prestať fajčiť. Ale späť k téme. Vedeli ste, že nikotínové vrecúška sa vyrábajú aj v Českej republike? A viete, čo sú zač?

Odkiaľ pochádzajú nikotínové vrecúška

Museli by ste sa vybrať do Škandinávie, aby ste zistili, odkiaľ nikotínové vrecúška pochádzajú. Presnejšie do Švédska. Hádate správne. Ide o veľmoc žuvacieho tabaku, odkiaľ sa postupne rozšíril do USA a postupne do celého sveta. Vo Švédsku sa rozhodli nájsť alternatívu k žuvaciemu tabaku, ktorá by neobsahovala tabak, ale svojím použitím a účinkami by sa podobala žuvaciemu tabaku. Nachádzame sa v 21. storočí a spoločnosti Swedish Match sa podarilo vyrobiť prvé nikotínové vrecúška, ktoré poznáte pod značkou Zyn. Zvyšok príbehu poznáte. 

Keďže ide o relatívne nový výrobok, neexistovala žiadna spoločnosť, ktorá by mala tradíciu vo výrobe nikotínových vrecúšok. To sa zmenilo v prípade spoločnosti DanCzek - spoločnosti, ktorá má s výrobkami obsahujúcimi nikotín bohaté skúsenosti. 

Nikotínové vrecúška DOPE

Spoločnosť DanCzek sa tak pustila do novej oblasti - výroby vlastných nikotínových vrecúšok. Poznáte ich pod značkou Dope. Ambíciou značky Dope je priblížiť sa požiadavkám a chuťovým preferenciám českých užívateľov a priniesť im jedinečný nikotínový zážitok. 

Výroba nikotínových vrecúšok Dope prebieha pod odborným dohľadom s dôrazom na dodržiavanie najprísnejších požiadaviek na kvalitu materiálov a výrobných procesov. Výsledkom je celý rad obľúbených príchutí a nikotínových sáčkov Dope. 

Nikotínové vrecúška SNATCH

Nikotínové vrecúška SNATCH sú tiež čisto českej výroby. V skutočnosti sú tiež dielom našej materskej spoločnosti DanCzek. V nikotínových vrecúškach Snatch nájdete tradičné osvedčené príchute, ale aj množstvo experimentov na čele s príchuťou Chilli Mint. 

Obe značky nikotínových sáčkov Snatch a Dope nájdete v našom partnerskom e-shope nicomania.cz a samozrejme vo všetkých trafikách po celej Českej aj Slovenskej republike. Môžete si dopriať exkluzívne akcie 1+1 zadarmo a ďalšie rôzne zľavy. 

Čo by ste si mali odniesť z tohto článku

  • nikotínové vrecúška pochádzajú zo Švédska
  • nikotínové vrecúška vznikli ako alternatíva k žuvaciemu tabaku
  • prvé nikotínové vrecúška sú známe pod názvom Zyn
  • v Českej republike nájdete nikotínové vrecúška dvoch značiek Snatch a DOPE
  • obe značky nájdete v e-shope nicomania.cz a v trafikách po celej Českej aj Slovenskej republike 

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.