Nikotínové vrecúška Dope – Zažite extrémnu jazdu

03. 09. 2021

Rozšírili sme nikotínové vrecúška Dope o nové sily

Moderate Strong - 10 mg

Moderate Strong je zatiaľ najslabšou silou nikotínu vrecúšok Dope. Obsahujú 10 mg nikotínu na gram vrecúška. To znamená, že v každom vrecúšku nájdete zhruba 7 mg nikotínu. To nie je ani málo, ani veľa. Takže easy pre začiatočníkov a pohoda pre skúsenejších.

Dope Lime Smash Moderate Strong

V sile Moderate Strong nájdete všetky naše doterajšie príchute Dope, teda Freeze, Ice Mango, Ice Cool a Lime Smash. Ako spoznáte, že ide o silu Moderate Strong? Jednak (nečakane) podľa nápisu Moderate Strong na puku a tiež podľa značenia, pre ktoré sme si vybrali bodky. Celkovo na puku nájdete päť bodiek pod nápisom KICK, z ktorých tie vyplnené značia silu nikotínu. Pri Moderate Strong nájdete vyplnené iba 2 bodky.

Strong Edition - 16 mg

Prívlastok Strong Edition na nikotínových vrecúškach Dope znamená 16 mg nikotínu na gram vrecúška. V každom vrecúšku tak nájdete približne 11,2 mg nikotínu. Prepočítané na naše bodky, na tomto puku nájdete vyplnené bodky 4 z 5. Ide o silnejšie vrecúška, ktoré nájdete vo všetkých príchutiach Dope. Sú vhodné pre skúsenejších užívateľov. Označenie sily nikotínu nájdete na vrchnej časti viečka od puku.

Dope Ice Mango Strong Edition

Crazy Strong - 30 mg

Crazy Strong znie šialene. Ono 30 mg nikotínu na gram vrecúška tiež nie je pre každého. Každé vrecúško tak obsahuje 21 mg nikotínu, čo je predovšetkým pre skúsených užívateľov, žiadnych mäkkýšov. Označenie je, samozrejme, 5 plných bodiek z 5. Túto silu nájdete iba v jedinej príchuti, a to Dope Freeze

Dope Freeze Crazy Strong

Odteraz vám nič neunikne

Vyznať sa v silách nikotínových vrecúšok Dope je jednoduché. Stačí sledovať pár základných vecí:

  • silu nikotínu v podobe bodiek na spodnej časti viečka puku
  • číselné označenie na puku v podobe nápisu sily
  • opisy produktov tu na webe alebo v našom e-shope Nicomania, kde nájdete aj množstvo mg nikotínu na vrecúško

Čo je v pláne?

Ako viete, prednedávnom sme predstavili novú príchuť Dope Lime Smash. Okrem toho pre vás pripravujeme úplne novú silu nikotínu. Aká je? Veľmi jemná. Nesie názov Smooth Edition a obsahuje iba 6 mg nikotínu na gram vrecúška. Bude sa týkať vašich obľúbených príchutí Dope Ice Mango, Dope Ice Cool a Dope Lime Smash. A pre koho sú určené? Pre tých najjemnejších užívateľov alebo pre tých, ktorí chcú ešte znížiť príjem nikotínu na minimum bez toho, aby si upreli naše skvelé príchute.

Přehled sáčků Dope

 

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.