Nikotínové vrecúška Dope – Zažite extrémnu jazdu

18. 01. 2022

Škandinávske kuriózne užívanie nikotínových vrecúšok

V Škandinávii prišli na to, ako neužívať nikotínové vrecúška. Oni to možno vedeli, ale nedalo im to a museli to skúsiť na vlastnej koži. Alebo predkožke? Áno, a nielen tam umiestili nikotínové vrecúška experimentátori z Dánska a Nórska. Poďme sa spoločne pozrieť na to, ako by ste rozhodne nemali užívať nikotínové vrecúška. 

Užívanie nikotínových vrecúšok podľa návodu

Pre istotu vám pripomíname jediný odporúčaný a osvedčený spôsob, ako by ste mali užívať nikotínové vrecúška. Je to vcelku jednoduché. Prosím, nerobte to inak:

  1. Vyberte nikotínové vrecúško z balenia
  2. Vložte si ho do ústnej dutiny, ideálne napríklad pod hornú peru
  3. Pre uvoľnenie viac chuti ho môžete stlačiť medzi zubmi
  4. Zhruba po 30 minútach vrecúško z úst vyberte a vhoďte do koša/odpadovej priehradky v puzdre

Ak by ste sa o správnom užívaní nikotínových vrecúšok chceli dočítať viac informácií, prečítajte si náš článok Ako užívať nikotínové vrecúška.

Ako nikotínové vrecúška rozhodne NEužívať

Tovar po záruke radšej nie. Mrknite na dátum výroby, ktorý nájdete na obale. Od tohto dňa k dĺžke trvanlivosti jeden rok. Okrem vrecúšok po záruke neužívajte radšej ani akokoľvek porušené vrecúška. Zároveň ich, prosím, nijako sami úmyselne nepoškodzujte, aby nedošlo k prehltnutiu časti či celého vrecúška. Tiež vrecúška úmyselne neprehĺtajte. Ak sa tak omylom stane, vypite väčšie množstvo vody. V neposlednom rade, prosím, užívajte nikotínové vrecúška iba v stanovenom čase, teda zhruba pol hodinky. 

Nikotínové vrecúška po škandinávsky

Tieto udalosti sa stali pravdepodobne nezávisle od seba v Dánsku a Nórsku. Nikotínové vrecúška pochádzajú zo Škandinávie a odtiaľ sa rozšírili do celého sveta. Možná aj preto sa dostanú i k ľuďom, ktorí netrpia bujnou fantáziou a debilnými nápadmi zároveň. Nasledujúce spôsoby užívania nikotínových vrecúšok sú v absolútnom rozpore s tým, čo odporúčame ako výrobcovia nikotínových vrecúšok my. 

Dostala sa k nám informácia, že mladí Dáni si strkajú nikotínové vrecúška do ritných otvorov a za predkožky penisu. Tento trend znepokojuje mnoho lekárov a ďalších odborníkov zaoberajúcich sa zdravím. Túto informáciu priniesla dánska národná televízia DR a vzápätí ju potvrdili ďalšie oficiálne zdroje. V Dánsku začal v júli minulého roku platiť nový zákon, ktorý zakazuje užívanie nikotínových vrecúšok v školách. Možno preto napádajú mladým Dánom takéto experimenty. 
 

Nikotínové vrecúško nemá za predkožkou čo robiť. Presvedčil sa o tom jeden z Dánov, ktorý sa o svoje dojmy podelil na jednom z diskusných fór na internete. Spolu s kamarátmi na párty v opitosti vzali nikotínové vrecúška a umiestili ich úmyselne za predkožku svojho penisu. Tento nešťastník ho však následne zabudol vybrať, a tak sa ráno prebudil s bolesťou penisu, ktorý bol celý opuchnutý a červený. To nechcete.

O kus ďalej v Nórsku sa pozrieme za experimentátorom, ktorý sa zas pokúsil vložiť nikotínové vrecúško do ritného otvoru. Bolesť prišla po pár minútach, ale spolu s ňou odznela aj chuť na nikotín. Takže podľa jeho slov „to funguje“.

Lenže ono je logické, že sa vám nikotín uvoľní do tela nielen v ústnej dutine, ale aj v tej ritnej. Majú totiž všeličo spoločné. Možno preto vás niekedy páli čili paprička nielen vtedy, keď ju konzumujete. Zábavne to možno celé znie, ale buďte k sebe ohľaduplní a užívajte nikotínové vrecúška podľa návodu, nie podľa svojej alebo dánskej či nórskej fantázie. 

Zdroj: Nicomania.cz

 

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.