Nikotínové vrecúška Dope – Zažite extrémnu jazdu

12. 10. 2021

Nikotínové vrecúška a nikotín. Aké má účinky?

Nikotín. To je to, o či tu ide

Kde sa vzal? Z tabaku. Odkiaľ sa vzal tabak? Z tabakových listov, ktoré sa následne sušia a ďalej spracovávajú. Potom sa z nich vyrába celý rad tabakových výrobkov od cigariet cez cigary, šnupací tabak alebo snus. Lenže tabakové výrobky majú veľa nevýhod. Pri ich užívaní do svojho tela dostanete aj veľa ďalších nežiaducich látok, ktoré môžu negatívne ovplyvniť vaše zdravie. Aj preto vznikajú v poslednom čase ďalšie alternatívy, keď môžete od tabakových výrobkov prejsť na niečo, vďaka čomu sa môžete zbaviť závislosti aj od nikotínu. Jednou z nich sú aj nikotínové vrecúška. 

Ak sa bavíme o čistom nikotíne, ide o číru až žltkastú kvapalinu, ktorá je extrémne jedovatá. 60 mg nikotínu je smrteľná dávka pre človeka. Ale žiadny stres. Toľko toho s nikotínovými vrecúškami nedostanete do seba, ani keby ste vyžuvali celý puk naraz. Vezmite si množstvo v jednom vrecúšku, čo môže byť napríklad 7 mg pri sile moderate strong (10 mg na gram vrecúška). Z tohto množstva vaše telo absorbuje iba 10 až 20 %, teda 0,7 až 1,4 mg. Čo je zhruba rovnaké množstvo ako v prípade vyfajčenia jednej cigarety. 

Veľkým nešvárom nikotínu je vypestovanie závislosti a zároveň tolerancia, čo vás núti zvyšovať postupne dávku. Ak teda nepatríte medzi fajčiarov alebo iných užívateľov nikotínu, nezačínajte s tým.

Aké má nikotín účinky

Nikotín sa odpradávna užíva najmä kvôli stimulačným účinkom. Pomáha zvyšovať koncentráciu, vďaka nemu sa teda lepšie sústredíte, dokážete rýchlejšie reagovať a menej chybovať. Nikotín tiež pomáha zlepšovať dlhodobé vnímanie. Je dokázané, že čistý nikotín nemá žiadne karcinogénne účinky na ľudský organizmus.

Pri podaní nikotínu sa vám rozšíria cievy a zrýchli krvný obeh, čo môže mať negatívny vplyv na osoby trpiace srdcovým ochorením alebo osoby s výkyvmi krvného tlaku. V prípade predávkovania nikotínom sa vám dostavia návaly, potenie, bolesť hlavy alebo napríklad závraty, ktoré neskôr samy odznejú. 

Aké množstvo nikotínu vo vrecúškach vybrať

Prednedávnom sme zostavili veľký prehľad síl nikotínových vrecúšok DOPE. Váš výber by sa mal odvíjať od toho, na aké množstvo nikotínu ste zvyknutí. Odporúčame dávku vždy znižovať postupne, nie robiť razantné kroky. Jedine tak dokážete úspešne regulovať či kompletne eliminovať závislosť od nikotínu.

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.